معلومات عامة dla Android

• Status bezpieczeństwa

Recenzja Softonic

معلومات عامة: Wyzwanie Ultimate Trivia

Jeśli jesteś miłośnikiem quizów, pokochasz wyzwanie, jakie oferuje معلومات عامة (Informacje ogólne). Ta darmowa gra na Androida została stworzona przez TASK EG i zaprojektowana tak, aby zapewnić wiele trybów rozgrywki, oferując kompleksowe doświadczenie z quizem, które jest zarówno konkurencyjne, jak i edukacyjne.

Gra zawiera ponad 50 000 pytań z różnych kategorii, takich jak wiedza ogólna, religia, historia, nauka, matematyka i wiele innych. Z 500 poziomami gra ma coś dla każdego, od łatwych do trudnych pytań, a gracze mogą wybrać, czy chcą wyzwać samych siebie, czy rywalizować z innymi w czasie rzeczywistym w meczach online. Bez względu na to, czy grasz solo, czy z grupą przyjaciół, معلومات عامة to ostateczne wyzwanie w quizie.

Program jest dostępny w innych językach

معلومات عامة dla Android

• Darmowa

• Po Polski
  • V 6.1.3
  • 4.9

(0)
  • Status bezpieczeństwa

Opinie użytkowników o معلومات عامة

Czy próbowałeś معلومات عامة? Bądź pierwszy zostawić swoją opinię!

Przeglądaj aplikacje

Reklama

Przepisy dotyczące korzystania z tego oprogramowania różnią się w zależności od kraju. Nie zachęcamy do korzystania z tego programu ani nie akceptujemy go, jeśli narusza on prawo.